مشاوره و روان درمانی- مشاوره تلفنی
در این وبلاگ به طور محدود تجارب بالینی و راهکارهای تجربه شده در مشاوره و روان درمانی را با همکاران و مراجعین عزیز در میان می گذاریم
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: دکتر بیوک تاجری - ۱۳۸٩/۱٢/٤

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف زیاد لبنیات و مواد غذایی حاوی کلسیم یا سدیم و مصرف کم مواد غذایی حاوی پتاسیم موجب گرفتگی عضلات می‌شود.علی کشاورز افزود: در برخی مواقع ممکن است که عضلات پا هنگام پیاده‌روی بگیرد. وی گفت: گرفتگی عضلات می‌تواند ناشی از اختلال تعادل سدیم، کلسیم و پتاسیم در داخل سلول‌ها باشد. به هم خوردن تعادل کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم در خون نسبت به سایر مواد دیگر موجب گرفتگی (اسپاسم) عضلات می‌شود. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف زیاد لبنیات و مواد غذایی حاوی کلسیم یا سدیم هستند و مصرف کم مواد غذایی حاوی پتاسیم می‌تواند عدم تعادل بین این مواد غذایی را به وجود آورد.

کشاورز گفت: تعادل غذایی موجب پیشگیری از گرفتگی عضلات شود، مصرف متعادل میوه و سبزی و لبنیات می‌تواند از بروز چنین حالتی در بدن پیشگیری کند. وی اضافه کرد: برخی از مواد معدنی در داخل و برخی در خارج عضله وجود دارد که به انقباض عضله منجر می‌شود. سدیم و کلسیم معمولاً در داخل از سلول و پتاسیم در خارج سلول وجود دارد و وقتی پیام عصبی از مغز به عضله می‌رسد، کلسیم به داخل سلول‌های عضلانی و پتاسیم به خارج از سلول انتقال پیدا می‌کند که این عمل الکتریکی موجب انقباض عضله می‌شود. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: افزایش بیش از حد کلسیم، سدیم و پتاسیم در خون موجب بروز گرفتگی عضله می‌شود.


کدهای اضافی کاربر :






Powered by WebGozar