مشاوره و روان درمانی- مشاوره تلفنی
در این وبلاگ به طور محدود تجارب بالینی و راهکارهای تجربه شده در مشاوره و روان درمانی را با همکاران و مراجعین عزیز در میان می گذاریم
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: دکتر بیوک تاجری - ۱۳۸٩/۱۱/٢٤

نتایج تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد فراموشی حافظه با تغذیه نادرست افراد ارتباط مستقیمی دارد و مغز انسان برای تقویت حافظه مانند سایر اعضای بدن نیاز به غذای مخصوصی دارد. دکتر دریانی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: مغز انسان یک بافت گرسنه است که انرژی لازم را از گلوکز دریافت و 25 درصد از مواد قندی مصرفی از مغز استفاده می شود.وی گفت: در صورت کمبود کربوهیدرات (مولوقندی) و تامین انرژی از چربی ها و پروتئین ها از مغز باعث کاهش انرژی مغز می شود در این حالت بدن طی یک فرآیند به آزاد سازی گلوکز از چربی ها و پروتئین ها می پردازد تا کمبود و نیاز مغز را جبران کند در نتیجه یک سری مولوسمی و مضر نیز تولید شود که منجر به کاهش کارایی حافظه می شود.وی تصریح کرد: مغز انسان برای تقویت حافظه به مواد دیگر چون استیل کولین احتیاج دارد که منشا آن از ماده ای به نام لیستین از طریق جذب غذا طی مراحل هضم و جذب این ماده وارد کبد شده و در آنجا شکسته می شود، کولین جزئی از لیستین است که به دنبال کمبود آن در بدن به مدت کوتاه قدرت حافظه کاهش یافته و فرد دچار اختلالات فراموشی می شود.دکتر دریانی یادآور شد:عدس، لوبیای سویا، ذرت، شیر، زرده تخم مرغ و دانه آفتابگردان و سویا دارای مقداری زیاد لیستین هستند که مصرف آنها توصیه می شود.

 

کدهای اضافی کاربر :






Powered by WebGozar