مشاوره و روان درمانی- مشاوره تلفنی
در این وبلاگ به طور محدود تجارب بالینی و راهکارهای تجربه شده در مشاوره و روان درمانی را با همکاران و مراجعین عزیز در میان می گذاریم
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: دکتر بیوک تاجری - ۱۳۸٩/۱٠/٥


 دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنی های قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانی ها نیز بسیار استفاده می شود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد و به همین دلیل برای درمان بسیاری از مشکلات و اختلالات جسمی به کار برده می شود.
به گزارش جام جم آنلاین این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز ، آهن و کلسیم و همچنین فیبر می باشد.
خواص دارچین
تقویت مغز: دارچین فعالیت مغز را افزایش می دهد، از این رو برای تقویت این عضو می توان از آن استفاده کرد. با داشتن این خاصیت، خوردن دارچین به منظور از بین بردن فشارهای عصبی و پیشگیری در مورد از دست دادن حافظه کارساز است.
تسهیل گردش خون: دارچین جریان خون را تسهیل می کند. جریان خون مناسب نیز باعث اکسیژن رسانی مناسب به سلول های بدن می شود. دارچین ناخالصی های خون را نیز برطرف می سازد.
درمان عفونت ها: به دلیل خاصیت ضدقارچ، ضدباکتری، ضدویروس و ضدعفونی بودن دارچین، این ماده در مورد التیام عفونت های خارجی و داخلی بدن موثر است.
التیام بخشی: دارچین با داشتن خاصیت التیام بخشی برای متوقف کردن خونریزی استفاده می شود و به دلیل این خاصیت، در کوتاه کردن دوره درمان و بهبود بیماران کارساز است.
درمان درد: یکی دیگر از فواید دارچین خاصیت ضدالتهابی آن است. این ماده مفید، گرفتگی عضلات را از بین برده و درد ناشی از آن را نیز تسکین می بخشد، همین طور برای بهبود و آرام کردن سردردهایی که به دلیل سرماخوردگی ایجاد می شود نیز می توان از دارچین استفاده کرد.
ضددیابت: دارچین این قابلیت را دارد که میزان قندخون را کنترل کند; از این رو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، دارچین ماده ای مفید است، چرا که به آنها کمک می کند تا مقدار کمتری انسولین مصرف کنند. تحقیقات نشان می دهد که دارچین بویژه برای بیمارانی که از دیابت نوع 2 رنج می برند بسیار مفید خواهد بود.
محافظ قلب: کلسیم و فیبر موجود در دارچین، بدن را در مقابل بیماری های قلبی محافظت می کند. از این رو افزودن مقدار کمی دارچین به غذا برای افرادی که از ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا رنج می برند، مفید خواهد بود.
دوست روده: دارچین با کمک به افزایش صحت و سلامت روده، ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.
تازه کننده دهان: دارچین با داشتن خاصیت تازه کنندگی دهان و خوشبو کردن آن، در بسیاری از آدامس ها نیز به عنوان طعم دهنده به کار می رود.
رفع سو»هاضمه: دارچین در بسیاری از غذاهای محلی استفاده می شود زیرا علاوه بر عطر و طعم خوب به درمان سو»هاضمه نیز کمک می کند. علاوه بر سو»هاضمه، دارچین برای رفع حالت تهوع، استفراغ، دل درد، اسهال و نفخ نیز مفید است.
البته با وجود این همه سود و فایده مصرف زیاد و بیش از حد آن نیز می تواند مشکلاتی را برای شما فراهم آورد. پس بهتر است که برای سود بردن از آن به میزان کافی و متعادل استفاده کنیم.

دکتر بیوک تاجری
دکترای تخصصی روان شناسی سلامت روان درمانگر- مشاور نوجوانان- اعتیاد- سکس تراپیست * *******عضو هیئت علمی دانشگاه ******** نایب رئیس جمعیت بهروزان * ******مشاور سازمان های دولتی ********اهم تالیفات - خشونت خانوادگی و اعتیاد - اعتیاد سبب شناسی و درمان - رابطه آسیب زا: آشتی یا جدایی - آسیب شناسی اجتماعی - راهنمای جامع داروهای روان پزشکی ** مرکز مشاوره پاسارگاد 09360565701 میعاد 66947381-3 ساعت تماس 14-20
کدهای اضافی کاربر :






Powered by WebGozar