مشاوره و روان درمانی- مشاوره تلفنی
در این وبلاگ به طور محدود تجارب بالینی و راهکارهای تجربه شده در مشاوره و روان درمانی را با همکاران و مراجعین عزیز در میان می گذاریم
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: دکتر بیوک تاجری - ۱۳۸٩/۱٠/٥


کارشناس مسوول تغذیه استان یزد گفت: مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی مانند نان، برنج، ماکارونی و سیب زمینی زمینه بروز دیابت را فراهم می کند.  
یوسف نقیایی اظهار کرد: دیابت که به بیماری قند معروف است; یک بیماری متابولیک بوده که به دلیل اختلال در سوخت و ساز داخل سلولی به خصوص کربوهیدراتها یا همان قندها اتفاق می افتد و در صورتی که به هر دلیل میزان ترشح انسولین کاهش یا متوقف شود، سوخت مورد نیاز سلولها تامین نشده و در فقر غذایی قرار می گیرند و از طرفی، قند اضافی افزایش یافته که به این حالت دیابت گفته می شود.   وی اصلی ترین عامل دیابت را ارث، استرس، چاقی و تغذیه نادرست برشمرد و افزود: در بین عوامل تغذیه ای مهمترین عامل، مصرف بی رویه قندها، شیرینی ها و یا مواد غذایی است که به سهولت به قند خون تبدیل می شوند. بنابراین طبیعی است که با افزایش مصرف این نوع غذاها، بدن توانایی ترشح کافی انسولین را از دست داده و بتدریج دچار فرسودگی بافت لوزالمعده شده و شخص را به سمت ابتلا به دیابت پیش می برد.  
نقیایی در ادامه به مصرف کنترل شده برخی مواد غذایی به عنوان عامل بروز دیابت اشاره کرد و گفت: مصرف برخی مواد غذایی مانند نان، برنج، سیب زمینی و ماکارونی بصورت کنترل نشده باعث می شود در بدن به قند خون تبدیل شده و به بروز دیابت کمک کنند که در این خصوص بهترین راهکار کنترل مصرف این نوع مواد غذایی است.  
این کارشناس تغذیه در ادامه به مصرف شیرینی و قندهای سنتی اشاره کرد و گفت: در تولید قندهای سنتی از ماده ای به نام جوهر قند جهت سفید شدن بیشتر قند استفاده می شود که مصرف این ماده می تواند به تخریب بافتهای انسولین ساز بدن کمک کند و بتدریج زمینه ساز بروز دیابت باشد.   وی ضمن هشدار در خصوص کاهش مصرف قند توصیه کرد: همچنین باید از مصرف قندهای حاوی جوهر قند خودداری شود. 

کدهای اضافی کاربر :






Powered by WebGozar