مشاوره و روان درمانی- مشاوره تلفنی
در این وبلاگ به طور محدود تجارب بالینی و راهکارهای تجربه شده در مشاوره و روان درمانی را با همکاران و مراجعین عزیز در میان می گذاریم
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: دکتر بیوک تاجری - ۱۳۸٩/٩/٢۳


یک متخصص تغذیه گفت: تحقیقان نشان می دهد که تغذیه های فاقد تنوع غذایی یکی از شایع ترین عوامل ریزش مو است.  
    دکتر مسعود کیمیاگر  تحقیقات نشان می دهد رشد و سلامت مو ارتباط مستقیمی با تغذیه انسان دارد. 
وی اظهار داشت: رژیم های غذایی و الگو های تغذیه ای فاقد تنوع، مهم ترین عامل ریزش مو هستند که این عارضه همراه با آلودگی هوا و استرس های روحی نیز تشدید می شود. 
   وی افزود: املاح به خصوص روی در رشد و تقویت مو بسیار حائز اهمیت است که بیشتر در حبوبات و گوشت مشاهده می شود لذا رژیم های غذایی فاقد این 2 گروه غذایی  ارزش تغذیه ای ندارند. 
وی تصریح کرد: ویتامین های گروهB در غلات سبوس دار و جوانه ها مشاهده می شود که عامل مهمی در جلوگیری از ریزش مو محسوب می  شوند و به نوعی نقش حیاتی در  سلامت پوست و مو ایفا می کنند. 
   کیمیاگر از تنوع غذایی یعنی وجود 4 گروه اصلی غلات، چربی ها، پروتئین ها و فیبر ها در سبد غذایی خاطرنشان کرد: هر نوع روش تغذیه ای که فاقد این 4 گروه اصلی باشد به سلامت پوست و مو آسیب می زند و ریزش مو را افزایش می دهد.

کدهای اضافی کاربر :






Powered by WebGozar