مشاوره و روان درمانی- مشاوره تلفنی
در این وبلاگ به طور محدود تجارب بالینی و راهکارهای تجربه شده در مشاوره و روان درمانی را با همکاران و مراجعین عزیز در میان می گذاریم
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: دکتر بیوک تاجری - ۱۳٩٠/۱/٢٠

 

 

پزشکان می‌گویند یک مطالعه جدید نشان داده است که چربی موجود در لبنیات برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مفید است اما البته این یافته بدان معنی نیست که از این لحظه شروع به مصرف چیزبرگر یا بستنی کنید. اسید ترانس - پالمی تولئیک نوعی اسید چرب است که در شیر، پنیر و ماست و کره یافت می‌شود اما بدن قادر به ساختن آن نیست. یک مطالعه جدید که روی 3700 داوطلب انجام شده نشان داده است که نصف مقدار بیشتر این اسید خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد. این یافته که در نشریه سالانه‌های طب داخلی به چاپ رسیده حاکیست استفاده از این نوع اسید چرب تا 60 درصد خطر ابتلا به دیابت را کمتر می‌کند. به گزارش پایگاه اینترنتی یانز، متخصصان طب داخلی می‌گویند این یافته به معنی خوردن لبنیات پرچرب و پرکالری مثل بستنی نیست اما مصرف مقادیر مناسبی از ماست و شیر با میزان چربی سالم برای سلامتی مفید است.

 

کدهای اضافی کاربر :






Powered by WebGozar